Follow Us On

Bij Meeuwisse Financials willen wij samen met jou als ondernemer vooruitkijken. Dit doen we door de administratie zo optimaal mogelijk te automatiseren en op basis van real-time financiële informatie met jou mee te denken en te adviseren. Wij geloven in het mogelijk maken van vooruitgang door middel van slimme technologie en menselijk inzicht.

De drijvende kracht achter Meeuwisse Financials zijn Ellis Meeuwisse en Marlies Meeuwisse. Zussen die beiden langs andere wegen een financiële carrière hebben bewandeld om onder de vleugels van Meeuwisse Financials deze krachten te bundelen.

Even voorstellen:

Mijn naam is Ellis Meeuwisse

Sinds 2007 werkzaam in de accountancy en door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld tot relatiebeheer en fiscaal adviseuse.

Na 15 jaar werkzaam te zijn in de accountancy is het tijd om mijn vleugels uit te slaan en ben ik gestart met Meeuwisse Financials. Ik ben van mening dat de corebusiness te veel ligt bij het verwerken van de financiële administratie en het achteraf opstellen van cijfers en aangiften, terwijl dit zou moeten liggen bij adviseren van en meedenken met de ondernemer. De ondenemer moet kunnen doen waar hij/zij goed in is en blij van wordt.

Meeuwisse Financials staat voor een nieuwe benadering, waarbij de verwerking van de financiële administratie zoveel mogelijk wordt geautomatiseerd. Dit stelt jou als ondernemer in staat om real-time financieel inzicht te hebben in jouw bedrijf, en geeft ons de mogelijkheid om mee te denken en te adviseren.

Mijn specialisatie ligt in fiscaal advies en de automatisering van administratieve processen.

Mijn naam is Marlies Meeuwisse

Ik ben carrière begonnen in de accountancy met HBO bedrijfsadministratie als achtergrond. 12 jaar later heb ik de overstap gemaakt naar de andere kant van de tafel en heb ik bij diverse (internationale) bedrijven gewerkt als controller. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfsprocessen en de administatieve organisatie van bedrijven en business control d.m.v. rapportages en analyse.

Ik haal mijn energie uit het meedenken met verschillende ondernemers, waaronder het helpen van startende ondernemers. Mijn ervaring stelt me in staat om kennis te delen en in te zetten op verschillende vakgebieden.

Mijn specialisatie: data, business control, administratieve organisatie.

Wanneer past Meeuwisse Financials bij jou als ondernemer?

Wij zijn er voor jou als je houdt van korte lijnen en een directe benadering. Het is onze passie om jouw ondernemersdoelen te helpen verwezenlijken en je van het best mogelijke advies te voorzien.

Bel ons!

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

Ellis Meeuwisse: 06 – 418 332 31
Marlies Meeuwisse : 06 – 245 022 53

Mailen

Een bericht sturen kan altijd. Neem contact met ons op via onderstaande mailadressen.