Follow Us On

Financiële en salarisadministratie
Onze Diensten Financiële en Salarisadministratie: Zorgeloosheid Verzekerd!

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar team om uw financiële en salarisadministratie geautomatiseerd en online te beheren, nemen wij – als zussen en partners – graag al die zorgen uit uw handen. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat jouw administratie op rolletjes loopt, zodat jij zich kunt richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Als je liever zelf aan het roer blijft van uw administratie, ook dan ondersteunen we jou daarbij met plezier. We kunnen jou begeleiden bij het opzetten en voeren van uw administratie, met periodieke controles en optimalisaties om de efficiëntie en nauwkeurigheid te garanderen.

Onze filosofie

Onze filosofie is simpel: wij ondernemen met je mee, ontzorgen je en helpen jouw doelstellingen te bereiken. Dit doen we door het leveren van tussentijdse managementrapportages gedurende het jaar, die we analyseren en met jou bespreken. Zelfs als je ervoor kiest om je administratie uit te besteden, houden we je volledig op de hoogte van je financiële positie.

We maken zoveel mogelijk gebruik van geautomatiseerde oplossingen en online boekhoudprogramma’s om efficiëntie te garanderen. Aan het eind van het jaar stellen we de jaarrekening op, die we uitgebreid met jou bespreken. Ongeacht de rechtsvorm van je bedrijf, verzorgen we alle fiscale aangiften en deponeren we de publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel.

En als het gaat om salarisadministratie, werken we samen met onze betrouwbare partner, SalarisCompleet, om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers op tijd en correct worden betaald.

Bij Meeuwisse Financials, een bedrijf gerund door twee toegewijde zussen, begrijpen we dat elke onderneming uniek is.

Benieuwd of wij het verschil kunnen maken?

Onze missie: meedenken en ontzorgen zodat de ondernemer kan doen waar hij of zij goed in is.
Berg op is een mooie rit maar ook in moeilijke tijden zijn wij er om mee te denken.

Vraag een vrijblijvend bedrijfs- en of fiscale scan aan. Dan nemen wij snel contact met je op. Bellen en mailen mag natuurlijk ook altijd.

Bel ons!

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

Ellis Meeuwisse: 06 – 418 332 31
Marlies Meeuwisse : 06 – 245 022 53

Mailen

Een bericht sturen kan altijd. Neem contact met ons op via onderstaande mailadressen.