Follow Us On

Diensten

Financiële en salarisadministratie

Onze Diensten Financiële en Salarisadministratie: Zorgeloosheid Verzekerd

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar team om uw financiële en salarisadministratie geautomatiseerd en online te beheren, nemen wij – als zussen en partners – graag al die zorgen uit uw handen. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat jouw administratie op rolletjes loopt, zodat jij zich kunt richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Als je liever zelf aan het roer blijft van uw administratie, ook dan ondersteunen we jou daarbij met plezier. We kunnen jou begeleiden bij het opzetten en voeren van uw administratie, met periodieke controles en optimalisaties om de efficiëntie en nauwkeurigheid te garanderen.

Onze filosofie is simpel: wij ondernemen met je mee, ontzorgen je en helpen jouw doelstellingen te bereiken. Dit doen we door het leveren van tussentijdse managementrapportages gedurende het jaar, die we analyseren en met jou bespreken. Zelfs als je ervoor kiest om je administratie uit te besteden, houden we je volledig op de hoogte van je financiële positie.

We maken zoveel mogelijk gebruik van geautomatiseerde oplossingen en online boekhoudprogramma’s om efficiëntie te garanderen. Aan het eind van het jaar stellen we de jaarrekening op, die we uitgebreid met jou bespreken. Ongeacht de rechtsvorm van je bedrijf, verzorgen we alle fiscale aangiften en deponeren we de publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel.

En als het gaat om salarisadministratie, werken we samen met onze betrouwbare partner, SalarisCompleet, om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers op tijd en correct worden betaald.

Bij Meeuwisse Financials, een bedrijf gerund door twee toegewijde zussen, begrijpen we dat elke onderneming uniek is.
Diensten

Bedrijfseconomisch en fiscaal advies

Bedrijfseconomisch en Fiscaal Advies: Toekomstbestendig Ondernemen

In het tijdperk van digitalisering en automatisering kan real-time financieel inzicht de weg vrijmaken voor beter geïnformeerde en effectievere zakelijke beslissingen. Onze rol bij Meeuwisse Financials gaat verder dan alleen het leveren van cijfers; wij zijn uw strategische partners, klaar om jou te helpen navigeren naar succes.
We adviseren jou over fiscale optimalisatie, zoals het wijzigen van uw bedrijfsstructuur voor fiscale voordelen of risicospreiding. Daarnaast ondersteunen we jou bij het verkennen van mogelijkheden voor verduurzaming van jouw bedrijf, met inbegrip van beschikbare subsidies en voordelen. Onze expertise omvat ook het optimaliseren van uw administratieve, organisatorische en bedrijfsprocessen voor maximale efficiëntie en productiviteit.

Bij Meeuwisse Financials, begrijpen we dat het navigeren door de complexe wereld van fiscale en bedrijfseconomische regelgeving overweldigend kan zijn.

Of het nu gaat om het wijzigen van de rechtsvorm van jouw bedrijf, het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen of het navigeren door de voortdurend veranderende belastingwetgeving, we zijn er om te helpen. Ons team blijft op de hoogte van de nieuwste fiscale ontwikkelingen en zal proactief met je meedenken om ervoor te zorgen dat je optimaal profiteert binnen de grenzen van de wet- en regelgeving. Wij informeren je als er sprake is van nieuwe ontwikkelingen welke voor jouw onderneming interessant kunnen zijn en denken pro-actief mee. Zo brengen wij rust en zekerheid.

Daarnaast kunnen we ook financieringsadvies bieden. Of je nu wilt groeien, investeren of herfinancieren, wij kennen jouw situatie en kunnen helpen bij het vinden van een passende financieringsvorm, terwijl we ook rekening houden met jouw fiscale situatie.

Onze filosofie is dat wij met jou mee ondernemen, ontzorgen en jouw doelstellingen helpen bereiken.

Diensten

Interim dienstverlening

Interim Dienstverlening: Tijdelijke Ondersteuning, Blijvende Resultaten

Soms kunnen er situaties ontstaan waarin je tijdelijke professionele financiële hulp nodig hebt. Of het nu gaat om zwangerschapsverlof, ziekte, achterstanden of een project dat specifieke expertise vereist, wij staan klaar om in te stappen.

Bij Meeuwisse Financials, aangestuurd door twee zussen met een hart voor ondernemerschap, staan we klaar om jou bij te staan, ongeacht de situatie. Onze interim-dienstverlening biedt tijdelijke, maar kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor jouw financiële en administratieve behoeften. Wij zijn er om jou te helpen de continuïteit en efficiëntie van uw bedrijfsvoering te waarborgen, zelfs in tijden van verandering of onzekerheid.

Wij kunnen jou ondersteuning op het gebied van:
  • Controlling
  • Accountancy
  • Financiële en administratieve processen
  • Automatiseringsprocessen ERP/boekhoudsystemen
  • Fiscale werkzaamheden