Follow Us On

Prijzen en contact

Bij Meeuwisse Financials geloven we in transparantie, vooral als het gaat om prijzen. We weten dat elke onderneming uniek is, met eigen behoeften en budgetten. Daarom bieden we verschillende servicepakketten aan die op maat kunnen worden aangepast naar jouw specifieke wensen en eisen.

Onze pakketprijzen zijn vooraf afgesproken, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Het zijn heldere tarieven gebaseerd op de diensten die jij nodig hebt. Of je nu hulp nodig hebt bij het beheer van je financiële administratie, fiscaal advies of tijdelijke interim dienstverlening, wij hebben een pakket dat bij je past.
Het kiezen van het juiste pakket kan een uitdaging zijn, maar maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen. We kunnen samen door je behoeften gaan en het juiste pakket voor je vinden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bedrijfsgegevens:
KvK nummer: 88751643   BTW nummer: NL864763748B01   Beconnummer: 748353

 

ZZP pakket

v.a.0
Per maand

VOF pakket

v.a.0
Per maand

Holding pakket

v.a.0
Per maand

Werkmaatschappij pakket

v.a.0
Per maand

Bel ons!

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

Ellis Meeuwisse: 06 – 418 332 31
Marlies Meeuwisse : 06 – 245 022 53

Mailen

Een bericht sturen kan altijd. Neem contact met ons op via onderstaande mailadressen.

Locatie

Ellis:
Velddreef 128, 2727 CN Zoetermeer

Marlies:
Zuiderweg 35, 8393 KT Vinkega

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de financiële toekomst van je bedrijf te werken. Bij Meeuwisse Financials zijn we jouw partner op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening . We werken samen met jou aan je doelen en helpen je bedrijf te groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen doen.